Akademik Unvan Ad, Soyad
|
Burs, Ödül, Destek Adı / Tarihi / Veren Kurum
|
Prof. Dr. Bilgin İÇEL
|
- TÜBİTAK 2219 Yurtdışı doktora sonrası araştırma bursu-2007
- TÜBİTAK yayın teşvik ödülü (8 adet)
|
Prof. Dr. Ali Nail YAPICI
|
- Akademik Teşvik Ödülleri 3 kez
- Lisans Bölüm Birinciliği Ödülü
|
Prof. Dr. Serhat ÇOLAKOĞLU
|
- Yayın Teşvik Ödülü, TÜBİTAK, 2010
- Training on Hygiene and Controls of Fishery Products and LBM , AENOR, İRLANDA, 2010
- Training on Hygiene and Official Controls of Live Bivalve Molluscs, AENOR, İSPANYA, 2011
- Training on "LBM EU import requirements": Sustained Training Mission in Turkey-Taiex Eğitimi, European Commission, 2012
- The Tecnical Programme for The Mission in Turkey - Taiex Eğitim, Intecmar, İSPANYA, 2012
- Yayın Teşvik Ödülü, TÜBİTAK, 2014
- Yayın Teşvik Ödülü, TÜBİTAK ULAKBİM, 2014
|
Doç. Dr. Dilek ŞENOL BAHÇECİ
|
Akademik Teşvik Ödülü (2016-2020)
|
Doç. Dr. Muhammed YÜCEER
|
- Trakya Proje Pazar’ı Proje Birinciliği, ticarileşme desteği (Trakya Kalkınma Ajansı & Trakya Üniversiteler Birliği organizasyonu ile) – 07.11.2017
- Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türk Patent ve Marka Kurumu, Uluslararası Buluşçular Birliği Federasyonu (IFIA), Dünya Fikri Mülkiyet Teşkilatı (WIPO), Avrupa Patent Ofisi (EPO) ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın destekleri ile gerçekleştirilen ve bu yıl 5.’si düzenlenen dünyanın en fazla ziyaretçi sayısına sahip uluslararası buluş fuarı olma unvanına sahip ISIF’20 Uluslararası Buluş Fuarında (5th Istanbul International Inventions Fair) Uluslararası jüri tarafından 05 Ağustos – 10 Eylül tarihleri arasında yapılan değerlendirmeler sonucu ‘Enzimler İle Fermente Edilen Sıvı Yumurta Akı İle Beze Üretim Yöntemi’ – ‘Production Method of Meringue Using Enzyme Fermented/Modified Liquid Egg White’ başlıklı patent 27 Eylül 2020 tarihinde GÜMÜŞ MADALYA almıştır.
- Avrupa İnovasyon Teknolojileri Enstitüsü – The European Institute of Innovation & Technology (EIT) Food tarafından düzenlenen FOODATHON Programında En İyi İş Fikri Ödülü, 11.12.2020
- Ataşehir Belediyesine bağlı bir girişimcilik merkezi olan AKAGİM tarafından düzenlenen 2020 Yılı Proje Pazarı İş Fikri Yarışmasında ”Eklem ağrıları için doğal yumurta kabuğu zarı üretimi”sağlayan “İnnoyum” projesi ile Sefanur Yavuz, Dr.Muhammed Yüceer ve Lara Özmete’den oluşan ekip birinci oldu, 25.12.2020
- “Innovation Week IWA 2020” Gümüş Madalya Ödülü: 8 Eylül-19 Aralık 2020 tarihleri arasında gerçekleşen Innovation Week IWA 2020 (Uluslararası Buluşçular Birliği Federasyonu (IFIA) destekleri ile düzenlenen OFEED 2020 Afrika İnovasyon Haftası Uluslararası Fuarı) – International Federation of Inventors’ Association tarafından düzenlenen Innovation Week IWA 2020 etkinliğinde “Enzimler ile Fermente Edilen Sıvı Yumurta Akı ile Beze Üretim Yöntemi” isimli buluş gümüş madalyaya layık görülmüştür, 12.12.2020
- Yumurta Kabuğu Zarından Yeni Ürün – Yumurta Kabuğu Zarı Tozu başlıklı Projesi ile öğretim görevlisi kategorisinde Başakşehir Living Hub
7. İnovasyon Yarışmasında Dr.Muhammed Yüceer, Prof.Dr.Cengiz Caner, Sefanur yavuz ve Lara Özmete Birincilik Elde Etti, 24.12.2020
|