Yüksekokulumuz Bilgisayar Laboratuvarı Yenilendi

Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda Çanakkale Onsekiz Mart Rektörlüğünce verilen, yeni donanıma sahip 50 bilgisayar ile yenilenen bilgisayar laboratuvarı bugün Rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU ve Çanakkale teknik Bilimler Meslek Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Dr. İsmail SATMAZ tarafından açıldı. Açılışa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki GENÇ, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Laboratuvar, öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini geliştirmek, yenilikçi projeler üretmek ve teknolojiyi daha etkin bir şekilde kullanmak için bir platform sunuyor. Günümüzün hızla değişen dijital çağında, bilgisayar bilimleri ve bilişim teknolojileri giderek daha büyük bir önem kazanıyor. Bu laboratuvar, öğrencilerimize bu alanda kritik deneyimler kazandırmak için tasarlandı.

Burada, donanım ve yazılımın mükemmel bir uyumuyla güçlendirilmiş, modern bir altyapı bulunuyor. Bu, öğrencilerimizin gerçek dünya problemlerine çözüm üretebilmesi için gerekli olan ortamı sağlıyor. Ayrıca, iş birliği ve ekip çalışmasını teşvik ederek, öğrencilerimizin iletişim ve liderlik becerilerini de geliştirmeyi hedefliyoruz.

Bu laboratuvarın açılışıyla birlikte, öğrencilerimize daha iyi bir gelecek için gerekli olan araçları sunmanın gururunu yaşıyoruz. Ancak, bu sadece bir başlangıç. Laboratuvarımızı sürekli olarak güncelleyerek ve geliştirerek, teknolojinin hızla değişen dünyasına ayak uydurmayı amaçlıyoruz.

Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Özellikle, bu laboratuvarın kurulmasında ve donatılmasında destek olan Rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu teşekkürlerimi arz ederim.