İnşaat Bölümünden "Beton ve Beton Bileşenleri" Konulu Seminer

Çanakkale teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü ile Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu Başkanlığı’nca ortaklaşa düzenlenen seminer 04 Mayıs 2018 tarihinde Yüksekokul’un konferans salonunda geniş bir öğrenci katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Seminerin açılış konuşmasını İnşaat Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ferruh ALTINSOY yaptıktan sonra birlik temsilcileri konuşmalarını gerçekleştirmiştir. Seminerimiz, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Ar-Ge Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. İ. Özgür YAMAN (ODTÜ), Çimento, Beton ve Beton Yol Teknolojisindeki Gelişmeler; Türkiye Hazır Beton Birliği Temsilcisi Aslı ÖZBORA TARHAN, Hazır Beton Üretimi-Beton; Türkiye Prefabrik Birliği Temsilcisi Alper UÇAR, Beton Prefabrikasyon; Katkı Üreticileri Birliği Temsilcisi Uğur Erşen ŞENBİL, Kimyasal Beton Katkıları konularında konuşmalarıyla devam etmiştir.

Birlik temsilcileri konuşmalarının ardından öğrencilerin sorularını cevaplamışlardır.

Seminer programı Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Tülin ACET’in konuşmacılara Teşekkür Belgelerini sunmasıyla son bulmuştur.