ECOGARD Avrupa Birliği Projesi’nin Üçüncü Toplantısı Hollanda’nın Ede Kentinde Düzenlendi

“Kamu Gıda Alımının Güçlendirilmesi” ile İlgili Avrupa Birliği Projesi’nin Üçüncü Toplantısı Hollanda’nın Ede Kentinde Düzenlendi.

Koordinatörlüğünü Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Ali KARABAYIR’ın üstlendiği, Bayramiç MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nazan ARİFOĞLU, Bayramiç MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Selçuk BİRER ve Gıda Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ÖĞÜTCÜ’ nün de araştırmacı olarak görev aldığı, Kamu Gıda Alımının Güçlendirilmesi’ne yönelik ECOGARD AB ERASMUS+ Projesi (Empowering Public Food Procurement) 3. toplantısı Hollanda’nın Ede kentinde yapıldı. Toplantı Almanya, Fransa, Avusturya, Slovenya, Çekya ve Türkiye’den 15 araştırmacının katılımı ile gerçekleştirildi.