Yüksekokulumuz Personeli Mobilya Fuarında

Mobilya Dekorasyon Programı Öğretim elemanları ve çalışanları 22-26 Ekim 2016 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP’da düzenlenen 19. Uluslar arası INTERMOB 2016 ve 20. Ağaç İşleri Makinaları fuarına katılmışlardır.

22-26 Ekim 2016 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP’da düzenlenen 19. Uluslar arası INTERMOB 2016 ve 20. Ağaç İşleri Makinaları fuarına Ahşap, orman ürünleri ve teknolojileri sektörlerinin en son modellerinin yanı sıra mobilya yan sanayi firmalarının ürün ve hizmetlerini ve ağaç işleme makineleri firmalarının en son teknolojideki ürün ve hizmetlerini sergiledikleri fuara, Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü, Mobilya Dekorasyon Programı Öğretim elemanları ve çalışanları katılmışlardır.