Tüm Acılar Dinmeden Yardımlar Bitmesin

6 Şubat 2023 Tarihinde ve sonrasında meydana gelen ve 10 ilimiz ve çevresinde büyük yıkımlara ve acılara neden deprem felaketleri ülkemizin son yüzyılda başına gelmiş en büyük felaket olarak nitelendirilmektedir. Bu felaketin ardından milletimiz tek yürek olmuş ve bu felaketin üstesinden gelebilmek için yardım kampanyaları başlatılmıştır. Yapılacak çok fazla iş sarılması gereken çok büyük yaraların olduğu hepimizin malumudur.  Biliyoruz ki felaketin yaşandığı ilk günden günümüze ülkemizin her kurumu, her ferdi gerekli yardımların ulaştırılabilmesi için elinden gelen çabayı göstermektedir. Bununla birlikte zaman içerisinde yardımların sürekliliğinin sağlanması da çok önemlidir. Bu düşünceyle Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Tasarım Bölümü ile Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü olarak yardımların devamlılığı sürecine ufak da olsa bir katkı sağlamak amacıyla “Tüm Acılar Dinmeden Yardımlar Bitmesin” sloganıyla bir sosyal sorumluluk projesi oluşturulmuştur.

Örnek Dekont :

Proje Katalog.pdf