ÖĞRENCİLERİMİZİN TÜBİTAK PROJE YARIŞMASI BÖLGE BİRİNCİLİĞİ

Yüksekokulumuz Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencileri Kaan BAYRAKTAR ile Ayşenur KARACA’ nın TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Proje Yarışması kapsamında bölge birincisi oldular.

Yüksekokulumuz Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencileri Kaan BAYRAKTAR ile Ayşenur KARACA, TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Proje Yarışması kapsamında öğretim elemanımız Dr. Öğr. Üyesi Ümit DEMİR danışmanlığında hazırlamış oldukları “Çağları Yaşayarak Öğreniyorum” başlıklı projeleri ile 24-26 Ağustos tarihleri arasında İstanbul Bölge Finallerinde yüksekokulumuzu ve üniversitemizi temsil etmişlerdir. Gerçekleştirilen online sunum sonucunda öğrencilerimiz büyük bir başarı göstermiş ve İstanbul (Anadolu) Bölge Birincisi olmuşlardır. Öğrencilerimiz 9-10 Eylül 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye finallerine katılma hakkı elde etmişlerdir. Öğrencilerimizi ve danışman öğretim elemanımızı tebrik eder, Türkiye finallerinde başarılar dileriz.