Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Öğretim Üyemizin Sempozyum Konuşmacı Daveti

‘Öğretim Üyemizin Sempozyum Konuşmacı Daveti’

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Muhammed YÜCEER davetli olarak ‘11th International Symposium on Food Technology’ ve Murcia Food Brokerage Event etkinliklerine İspanya’nın Mursiye kentinde 11-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında katılmıştır. Dr. Yüceer, etkinlikte ‘Sustainability in the HORECA Sector’ başlıklı sözlü sunumu ve ‘Identifying the Needs of Trainers to Promote Food Safety and Hygiene Among Turkish HoReCa Workers’ ve ‘Improvement and Enzymatic Hydrolysis of the Physicochemical and Techno-functional Characteristics of Egg Albumen with Microbial Transglutaminase’ başlıklı poster sunumlarını gerçekleştirmiştir.

Murcia Food Brokerage Event etkinliği, Murcia Bölgesi (Info) Bölgesel Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen bir etkinliktir. 11. Uluslararası Gıda Teknolojisi Sempozyumu Murcia Food Be 2023'e paralel bir etkinlik olarak gerçekleştirilmektedir. Murcia Food Brokerage etkinliğinde gıda teknolojisi alanındaki en son gelişmeler sunulmakta ve farklı Avrupa ülkelerinden katılımcılara fırsatlar sunmaktadır. Teknoloji işbirliği anlaşmaları oluşturmayı amaçlayan ikili toplantılar yapılmaktadır. 11. Uluslararası Gıda Teknolojisi Sempozyumu amacı ise katılımcılar için en son teknoloji trendlerini sunmaktır. Bunu yapmak için, önemli ulusal ve uluslararası teknoloji uzmanları, bilgi ve deneyimlerine diğer katılımcılar ve katılımcılarla katılmaya ve paylaşmaya açılmaktadır.