Öğr. Gör. Gülhan Apak’ın  moderatörlüğünde  Grafik Tasarımı Programının Çevrimiçi Dış Paydaşlarla (Mezunlarımız) Toplantısı

Tasarım Bölümü / Grafik Tasarımı Programı

Online Dış Paydaş Toplantısı

(Kariyer Planlama)

Teams kodu: cidun5z

26.06.2021 Cumartesi       21.00

Katılımcılar (Dış paydaşlar)

Arzum KARANFİLCİ

Medyatikfikir- Ajans Başkanı

Eser YALÇIN

Moddgroup- Art director

İçerik:

1. Konuşmacıların kendilerini ve işyerlerini tanıtımı,
  2. Seçmiş oldukları meslek ve yıllar önce aldıkları eğitimin günümüz piyasa şartlarında değerlendirilmesi,
  3. Günümüz reklam sektörünün bir grafikerden beklentileri ile Grafik Tasarımı ders müfredatımızın ve mezunlarımızın karşılaştırılması
  4. Dilek ve Temenniler

Tasarım Bölümü Grafik Tasarımı Programı Öğr. Gör. Gülhan Apak’ın  moderatörlüğünde  26.06.2021 tarih ve saat 21.00-22.30 saatleri arasında düzenlenen Dış Paydaşlarla Online Kariyer Planlama toplantısına konuşmacı olarak bölüm mezunlarımızdan Medyatikfikir Ajans Başkanı Arzum Karanfilci ve Moddgroup Art directorü Eser Yalçın katılmışlardır. Prof. Dr. Bilgin İçel, Öğr. Gör. Serdar Negir’in ve öğrencilerimizin de katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda; reklam sektörünün beklentileri ile öğrencilerimizin aldıkları mesleki eğitimin kariyer planlamalarına etkileri tartışılarak, fikir alışverişinde bulunulmuştur.