Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Öğr. Gör. Gülhan APAK’ın Biga’ ya ”Tasarım Eğitiminde Görsel İletişimin Önemi” konulu semineri

Tasarım Bölümü Grafik Tasarımı Programı Öğr. Gör. Gülhan APAK, Biga Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin talebiyle Grafik ve Fotoğraf alanı öğrencilerine 24.12.2020 tarihinde 14:00-15:00 saatleri arasında “Tasarım Eğitiminde Görsel İletişimin Önemi” konulu online bir seminer vermiştir. Öğr. Gör. Gülhan APAK tarafından verilen seminerde, İstanbul Ayvansaray Üniversitesi’nin 21-23 Aralık 2020 tarihleri arasında düzenlemiş olduğu “Tasarım” temalı 3.M.E.K. Kongresi’nde kendisinin sunumunu gerçekleştirdiği, Tasarım Bölümünden Prof. Dr. Bilgin İÇEL ve Öğr. Gör. Gülyaz AL ile yaptıkları ortak çalışma üzerinden konu anlatımı gerçekleştirilmiştir.

Dilek ve Önerileriniz İçin RİMER
(Rektörlük İletişim Merkezi)