Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Öğr. Gör. Gülhan APAK’ın “1.Ulusal Avrasya Jürili Çevrimiçi Karma Sergisi” ne Katılımı

Avrasya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu tarafından Milli Egemenliğimizin nişanesi “23 NİSAN 1920 TBMM”nin açılışına ithafen gerçekleştirilen “1.Ulusal Avrasya Jürili Çevrimiçi Karma Sergisi” 23.04.2021 tarihinden itibaren online olarak gezilebilir.

Tasarım bölümü Öğr. Gör. Gülhan APAK Avrasya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu tarafından Milli Egemenliğimizin nişanesi “23 NİSAN 1920 TBMM”nin açılışına ithafen gerçekleştirilen “1.Ulusal Avrasya Jürili Çevrimiçi Karma Sergisi” ne  "Efsane" isimli eseri ile jüri kararıyla katılma hakkı kazanmıştır. Eserinin yer aldığı sanal sergiye https://avrasyasergisi.avrasya.edu.tr/ adresinden ulaşılabilir.

Dilek ve Önerileriniz İçin RİMER
(Rektörlük İletişim Merkezi)