“İŞKUR Akademik Çalışma Programı” Tanıtımı

*

“İŞKUR Akademik Çalışma Programı” kapsamında 02.11.2021 tarihinde yüksek okulumuzda Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur YAVUZ, Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Halil Murat ENGİNSOY, akademisyen ve İŞKUR il müdürlüğü uzmanlarının katılımıyla öğrencilerimize yönelik konferans gerçekleştirilmiştir.

Konferansta, Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur YAVUZ tarafından “Öğrencileri araştırma yapmaya teşvik etmek, işgücü piyasasının ihtiyaç duyduğu alanlara yönelik beşeri sermaye havuzunun genişletilmesine katkı sağlamak, başarılı ülke uygulamalarının incelenerek ulusal bazda bilimsel kaynak oluşturacak akademik yayınların sayısını artırmak ve akademik çalışmaların sonuçlarının işgücü piyasasına uyarlanarak ülke menfaatlerine yönelik politik alanların oluşturulmasını sağlamayı amaçlayan İŞKUR Akademik Çalışma Programı” tanıtılmıştır.