İnşaat Bölümü Oryantasyon Eğitimi

Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü 2022-2023 Eğitim – Öğretim yılı Oryantasyon Eğitimi 14.10.2022 Cuma günü, bölüm öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Eğitimde, İnşaat Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Anıl Kızılaslan’ın sunumuyla; öğrenciler üniversitemizi, meslek yüksekokulumuzu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Yapı Malzemeleri Laboratuvarı’nı daha yakından tanıma fırsatı elde ettiler. İnşaat Teknikerinin tanımı, görev ve sorumlulukları hakkında bilgiler edindiler. Bölüm öğretim elemanlarının kendilerini takdimi ve öğrencilerin sorularının bölüm öğretim elemanları tarafından yanıtlanması ile oryantasyon eğitimi sonlandırıldı.