Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı Oryantasyon Eğitimi

Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı 2022-2023 Eğitim – Öğretim yılı Oryantasyon Eğitimi 12.10.2022 tarihinde saat 11:00'de Derslik D-224'te gerçekleştirildi. Eğitimde, Yüksekokul Müdürü ve Gıda İşleme Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Muhammed YÜCEER'in sunumuyla; öğrencilerin üniversitemizi, meslek yüksekokulumuz ve imkanlarını, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Laboratuvar ve Atölyesi'ni daha yakından tanıma fırsatı elde ettiler.  Gıda İşleme Bölümü Bölüm Başkanı Prof.Dr. Serhat ÇOLAKOĞLU'nun öğrencilerin yanıtlanması ile oryantasyon eğitimi sonlandırıldı. 

Eğitim kapsamında üniversite ve okulun tarihçesi, idari birimler, eğitim-öğretim ve sınav yönetmeliği,staj yönergesi, öğrenci toplulukları, bölüm laboratuvar imkanları, kariyer günleri, spor müsabakaları, üniversite-sanayi işbirlikleri, TÜBİTAK 2209A ve 2238 proje başvuruları ile akademik ve sosyal etkinlikler hakkında öğrenciler bilgilendirilmiştir. 

 

Dilek ve Önerileriniz İçin RİMER
(Rektörlük İletişim Merkezi)