Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Gıda İşleme Bölümü / Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı Mezunlar Buluşması

*

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Gıda İşleme Bölümü / Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı

 

Okulumuz Gıda İşleme Bölümü / Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı 2020- 2021 öğretim yılına ait mezunlarımızdan ilk 3’ e giren öğrencilerimizle 06.07.2021, 16.00’ da Microsoft teams üzerinden görüşme gerçekleştirildi. Doç. Dr. Serhat Çolakoğlu, Doç. Dr. Mehmet Pişkin, Doç. Dr. Muhammed Yüceer, Öğr. Gör. Kübra Tarhan Kuzu olmak üzere bölümüzün tüm hocaları ve iç paydaşlarımız olan yeni mezun öğrencilerimizin de katılımıyla geleceğe ve mesleğe yönelik konuşmaların yanı sıra tebrik ve kutlama konuşmaları yapıldı.