Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2022 - 2023 Eğtim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni, Sosyal Bilimler MYO Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Törene; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKKAYA, Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. İsmail SATMAZ, Üniversitemiz akademik ve idari personelinin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören sırasıyla Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. İsmail SATMAZ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKKAYA ve okul birincisi Elif Nur ÜÇÜNCÜ konuşmalarını yaptılar.

Törende Yüksekokulu derece ile bitiren öğrenciler; Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Dönemi birincisi Grafik Tasarımı Programından Elif Nur ÜÇÜNCÜ, ikincisi İnşaat Bölümünden Vildan YALÇINKAYA, üçüncüsü Grafik Tasarımı Programından Gülcan KUŞ hediyelerini; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKKAYA ’dan aldılar.

İlk üç dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesinin ardından, bölüm birincilerine bölüm başkanları, tüm mezun öğrencilere bölüm akademisyenleri tarafından mezuniyet belgelerinin takdimi sonrası kep atımı ile tören sona ermiştir.