TEK DERS SINAVI

*

2020-2021 Güz Yarıyılı Tek Ders sınavı; 19 Şubat 2021 tarihinde, saat 14.00'da, uzaktan dijital olarak; ödev, proje, online sınav yöntemlerinden biriyle yapılacaktır. Tek Ders Sınav Başvuruları; 15-16 Şubat 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Başvuru yapacak öğrencilerin; aşağıda internet bağlantı adresinden temin edecekleri başvuru formun; çıktısını alıp, doldurmaları ve imzalamaları gerekmektedir. İmzalı formun; 0 286 218 05 49 faks numarasına gönderilmesi ya da belgenin fotoğrafını çekilerek ctmyo@comu.edu.tr adresine e-posta olarak gönderilmesi gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT: Tek Ders sınavına, sadece, mezun olmak için; (staj hariç) başarısız tek dersi kalmış ya da tüm derslerini şartlı not ile de olsa başarı ile geçmiş ancak not ortalaması 2.00'ın altındaki öğrenciler başvuru yapabilir.

Sınavlar online sınav, ödev ya da proje şeklinde yapılabilecektir. Hangi dersin hangi yöntemle yapılacağı başvuruların tamamlanması ardından derslerden sorumlu öğretim elemanları tarafından duyurulacaktır. Başvurusu kabul edilen öğrenciler 17 Şubat 2021 tarihinde okulumuz sitesinden ilan edilecektir. Online derslerin ve sınavların yapıldığı Microsoft Teams sistemine hiç giriş yapmamış öğrencilerin; bu sisteme kaydolması, telefon ve/veya bilgisayarlarına programı indirmesi ve nasıl kullanacağını öğrenmesi yararlı olacaktır. Sınav günü aksaklık yaşanmaması açısından kayıt ve kullanım işlemlerinin zamanında yapılması öğrencilerin açısından önemlidir. Konu ile ilgili Bilgi İşlem Daire Başkanlığının duyuru ve eğitimleri izlenebilir.  https://www.comu.edu.tr/duyuru-19966.html

Ekler

Tek Ders Başvuru Formu.pdf