STAJ DUYURUSU (GÜNCELLENDİ)

*

2020-2021 Eğitim – Öğretim döneminde üniversitelerin açılış tarihi olarak Y.Ö.K. tarafından 1 Ekim 2020 sonrası belirlendiği için, bu tarihe kadar eğitim-öğretim faaliyetleri başlamayacaktır.

Üniversitelerin açılış tarihinin ileri alınması, öğrencilerimize staj yapabilmeleri için bir dönem daha belirlenmesi imkânı tanımıştır.

Meslek Yüksekokulumuz tarafından; hem mezun durumunda olup staj faaliyetini uzaktan dijital olarak ödev veya proje yöntemi aracılığı ile yapmak isteyen öğrenciler, hem de fiili olarak işyerlerinde yapmak isteyen öğrenciler için aşağıda belirtilen tarihler doğrultusunda yeni bir staj dönemi belirlenmiştir.

Haftalık Çalışma Gün Sayısı; 6 gün

Staj Tarih Aralığı                                                                                                      Başvuru Tarihleri

Başlangıç; 24.08.2020                                                                                           17 – 20. 08.2020 arası

Bitiş        ; 26.09.2020

Bu staj döneminden yararlanmak isteyen öğrencilerimizin staj işlemlerini eksiksiz ve zamanında yapabilmeleri için danışmanları ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

staj-basvuru-ve-kabul-formu.pdf