ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE LABORATUVAR VE İNTERNET KULLANIM İŞ BİRLİĞİ

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü

Yükseköğretim  Kurulu  Başkanlığı  kararları  gereğince,  2020-2021  eğitim-öğretim  yılı  bahar yarıyılında Üniversitemiz bünyesinde sağlık alanında eğitim veren birimlerin son sınıf öğrencilerinin uygulamaları hariç eğitimin uzaktan öğretim yoluyla yapılmasına karar verilmiştir.Bu  kapsamda,ekteki listede yer alan Üniversitemize ait bilgisayar laboratuvarları tüm üniversite öğrencilerinin kullanımına sunulmuş olup öğrenciler, öğrenci kimliği ibraz ederek bu laboratuvarlardan faydalanabilecektir.

KAMPÜS

BİNA

ADRES

Tınaztepe Yerleşkesi

Mühendislik Fakültesi 3.  Etap 11 Nolu Bilgisayar Laboratuvarı

Tınaztepe Yerleşkesi Adatepe Mah. Doğuş Cad. No: 207-I Buca-İZMİR

Dokuz Çeşmeler Yerleşkesi

E Blok 305, 4 Nolu Bilgisayar

Laboratuvarı

Dokuzçeşmeler Kampüsü

24 Sokak No:2 Buca / İzmir

Buca Eğitim Fakültesi Yerleşkesi

Buca Eğitim Fakültesi Fen

Bilimleri Binası 3 Nolu Bilgisayar

Laboratuvarı

Uğur Mumcu Cad. 135 Sk. No:5

35380 Buca-İZMİR

İlahiyat Fakültesi Yerleşkesi

İlahiyat Fakültesi A Blok Serbest Çalışma Bilgisayar Laboratuvarı

Adnan Süvari Mah. 108/2 Sk. No:

20 35140 Karabağlar/İZMİR

İnciraltı Sağlık Kampüsü

Tıp Fakültesi Dekanlık Binası 4. Kat Bilgisayar Laboratuvarı

Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık

Yerleşkesi, İnciraltı İZMİR

******************************************************************************************************

Ege Üniversitesi Rektörlüğü

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 22.05.2020 tarih ve E.31978 sayılı yazısıyla "Dijital ortamlara erişimi olmayan öğrencilere yönelik çözümlerin (alternatif çevrimiçi erişim yollarının kullanılmasına izin verilmesi, öğrencinin bulunduğu yerdeki üniversite birimleri öncelikli olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı ve diğer kamu kurumlarının bilgisayar ve internet erişim olanaklarının değerlendirilmesi vb.) üretilmesi kapsamında; COVID-19 salgını nedeniyle, diğer Üniversitelerle işbirlikleri yapılması" önerilmiştir.

Bu iş birliği doğrultusunda Ege Üniversitesi yapılan protokole göre COVID-19 tedbirlerine uyularak; aşağıda belirtilen Ege Üniversitesi birimlerinde yer alan bilgisayar laboratuvarları, bilgisayar ve internet erişim olanakları bulunmayan diğer Yükseköğretim Kurumlarına kayıtlı öğrencilerin hizmetine sunulmuştur. Üniversitemiz öğrencileri bu hizmetten , Üniversitemize ait öğrenci kimlik kartı veya öğrenci belgesini beyan ederek yararlanabilirler.

Not : Öğrenciler Ege Üniversitesi bilgisayar ve internet erişim olanaklarından ilgili laboratuvarların kapasiteleri oranında ve pandemi kurallarına da riayet ederek yararlanabileceklerdir.

Birim

Bulunduğu İlçe