Junioshow Bebek ve Çocuk Giyim Genç Tasarımcılar Yarışması Başladı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İş Adamları Derneği (BEKSİAD) iş birliği ile düzenlenen “Junioshow Bebek ve Çocuk Giyim Genç Tasarımcılar Yarışması” hem uluslararası pazarlarda moda ve trend yaratabilecek özgün tasarımlarının ortaya çıkmasına, hem de bebek ve çocuk giyim sektöründe yenilikçi ve özgün tasarımcı kimliğinin güçlenmesine katkı sağlamak, tasarımcıların ilgisini bu alana çekmek ve onları sektörle buluşturarak sektörün uluslararası pazardaki rekabet gücünü artırmağı hedeflemenin yanında sektöre yenilikçi ürünler kazandırarak 2023 İhracat Stratejisi kapsamında ülkemizde Ar-Ge ve tasarım kültürünün yerleşmesi ve teknoloji ile bütünleşecek altyapıyı sağlamak  amacıyla bu yıl 5. kez düzenleniyor.

2022 yılında “Sınırlı Kaynaklar ile Sınırsız Tasarımlar” temasını ele alındığı yarışmamız; T.C. ve K.K.T.C. vatandaşı olup yurtiçi ve yurtdışında tekstil, giyim, tekstil/giysi tasarımı ve moda ile ilgili ön lisans programlarında, lisans bölümlerinde veya yüksek lisans programlarında öğrenci olan veya adı geçen bölümlerden son 6 ay içinde mezun olmuş olan adaylara yönelik gerçekleştirilmektedir.

Yarışmaya dair detaylı bilgilere www.junioshowyarismasi.com adresinden ulaşabilir, aşağıda yer alan sosyal medya adreslerinden yarışmamızı takip edebilirsiniz!