Hava Şartları Nedeni İle Ertelenen (06 - 07 Şubat ) Sınavlar Hakkında

Öğrencilerimizin Dikkatine

Üniversitemiz Yönetim Kuruıulnun 06.02.2023 tarih ve 03/01 sayılı kararı ile İl ve ilçelerimizde devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle Üniversitemizde 06-07 Şubat 2023 tarihlerinde eğitim-öğretim faaliyetlerine ara verilmesine karar verilmiştir.

Bu sebeple bu tarihlerde yapılması gereken bütünleme sınavlarının yerine geçecek telafi sınavlarının 11 - 12 Şubat 2023 tarihlerinde birimlerce oluşturulacak planlamaya uygun şekilde yapılmasına karar verilmiştir.

Sınav Bilgileri :

06 Şubat Sınavları   --->   11 Şubat 2023 tarihinde bütünleme sınav programında yayınlanan yer ve saatte yapılacaktır.

07 Şubat Sınavları   --->   12 Şubat 2023 tarihinde bütünleme sınav programında yayınlanan yer ve saatte yapılacaktır.

Bütünleme Sınav Programı

Not: Yök dersleri 10 Şubat 2023 yapılacak olup (Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Yabancı Dil ) sınav bilgileri duyurular kısmında ayrıca ilan edilmiştir. İlgili duyuru için tıklayınız...