Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Alımı Ön Değerlendirme Sonuçları İtiraz Sonuçlarına Göre Güncellenmiştir.

Öğretim Görevlisi Alımı Ön Değerlendirme Sonuçları

31.12.2022 tarihli Resmî Gazete‘ de yayınlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik gereğince müracaat eden adayların Ön Değerlendirme Sonuçları aşağıdaki sunulmuştur.

Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü İtiraz Sonuçları Komisyon Değerlendirmesi:

31.12.2022 tarihli Resmî Gazete ‘de yayınlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik gereğince Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü öğretim görevlisi alımına müracaat eden adayların ön değerlendirme sonuçlarına yaptıkları itirazlar ilgili komisyon tarafından değerlendirilmiştir. Buna göre 16.01.2023 tarihinde ilan edilen ön değerlendirme sonuçlarında herhangi bir değişiklik oluşmamıştır.

ÖN DEĞERLENDİRME-BilgisayarTekn.pdf
ÖN DEĞERLENDİRME-Makine-2.pdf