BİRİNCİ BAŞVURU DÖNEMİ AF BAŞVURU SONUÇALARI ( Güz döneminde eğitime başlayacaklar)

* Af Başvurusu kabul edilen öğrenciler 29-30 Eylül-3 Ekim 2022 tarihlerinde şahsen kesin kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

* Birinci başvuru tarihlerinde başvuran ancak kayıt yaptırmayan öğrenciler ikinci başvuru dönemi kayıt tarihlerinde kayıtlarını yaptırabilirler.

*Kanun hükümlerinden yararlanarak öğrenime başlayabilmek için başvuruda bulunmak yeterli olmayıp, kesin kayıt tarihlerinde kesin kayıt işleminin gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

*Başvurusu kabul edilerek kayıtlanan öğrenciler yürürlükteki eğitim-öğretim yönetmeliği ve mevzuatlara tabi olacaklardır.

*Belirtilen tarihlerde kayıt hakkı kazanıp kayıt yaptırmayan öğrenciler haklarından vazgeçmiş sayılacaktır.

ÇTBMYO AF KURUL KARARI.pdf