27 Şubat-03 Mart 2023 Tarihleri Arasında Yapılacak Bütünleme Telafi Sınavları Hakkında

27 Şubat-03 Mart 2023 Tarihleri Arasında Yapılacak Bütünleme Telafi Sınavları

Üniversitemiz Senatosu'nun 17.02.2023 tarih ve 1 nolu kararının 12. maddesinde belirtilen Deprem bölgesi içinde olan 11 il ve 1 ilçede (Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye, Adana, Elazığ ve Sivas’ın Gürün İlçesi) afetten etkilenen öğrencilerden güz yarıyılı bütünleme sınavlarına girmeyenlerin 27 Şubat- 03 Mart 2023 tarihleri arasına ertelenen Güz Yarıyılı Bütünleme Telafi Sınavlarının uzaktan çevrimiçi sınav, ödev, proje vb. şekilde yapılması ve telafi sınavlarına katılmak için 24 Şubat 2023 tarihi mesai bitimine kadar birimlere başvuran öğrenciler değerlendirmeye alınacaktır.