2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARI YILI KURUMLARARASI/KURUM İÇİ BAŞARI DURUMUNA GÖRE YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

ÇANAKKALE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

Rafet DUMAN

Makine

NOT:

*Yatay geçiş yapmaya hak kazanan öğrenciler 07.02.2022-09.02.2022 tarihleri arasında kesin kayıtlarını yaptıracaklarından dolayı online başvuruda bulundukları evrakların asılları ile birlikte okulumuz öğrenci işlerine müracaat etmeleri gerekmektedir.

**Muafiyet işlemleri kesin kayıt sürecinde gerçekleştirilecektir.  (Öğrenciler onaylı ders içeriklerini ve öğretim planlarını getirmek zorundadır.)

Kesin Kayıtta İstenen Belgeler

1. Fotoğraflı Nüfus Cüzdan Fotokopisi.
  1. 3 adet 4.5x6,0 ebadında çekilmiş vesikalık fotoğraf
  1. Üniversitelerinden alınan yatay geçiş yapmasında sakınca olmadığına dair belge.
  1. Online başvuruda istenen belgelerin asıl suretleri (imzalı) ve online başvuru formu çıktısı.
  1. Ders İçerikleri: Öğrencinin ayrılacağı kurumda okuduğu derslerin tanımlarını (ders içeriklerini) gösterir belge. (örnek)

Online başvuruda yanlış beyanda bulunanların, sahte/geçersiz evrak yükleyenlerin kesin kayıtları yapılmayacaktır.