Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Tek Ders Sınav Duyurusu

*

2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Tek Ders Sınav Tarihi

 

Başvuru Tarihi    :   06-10 Temmuz 2021

Sınav Tarihi         :   13 Temmuz  2021

 

Başvuru yapacak öğrencilerin aşağıda yer alan başvuru formunun çıktısını alıp, doldurmaları ve imzalamaları gerekmektedir. İmzalı formun fotoğrafının çekilerek ctmyo@comu.edu.tr adresine e-posta olarak gönderilmesi gerekmektedir.

 

SINAVLARA GİRMEK İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR

1- Toplam 4 yarıyılda eğitim öğretim planında yer alan tüm dersleri alarak devam koşulunu yerine getirmiş olmak. (Mezun olabilecek durumda olmak)

2- Sınavlara başvuru tarihlerinde toplam 4 y.y. da Tek Ders sınavı için en fazla 1 dersi olmak.

3- Tüm derslerden geçer not aldığı halde Genel Not Ortalaması (GNO) 2.00' ın altında olduğundan mezun olamamak.

4- Öğrencilerin 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonunda yapılacak olan tek ders sınavına girebilmeleri için, kalan tek dersleri Güz Yarıyılı dersi olsa dahi Bahar Yarıyılı harç ücretlerini yatırmış olmak.

 

Sınavlar online sınav, ödev ya da proje şeklinde yapılabilecektir. Hangi dersin hangi yöntemle yapılacağı başvuruların tamamlanması ardından derslerden sorumlu öğretim elemanları tarafından duyurulacaktır. Başvurusu kabul edilen öğrenciler 12 Temmuz 2021 tarihinde okulumuz sitesinden ilan edilecektir. Online derslerin ve sınavların yapıldığı Microsoft Teams sistemine hiç giriş yapmamış öğrencilerin; bu sisteme kaydolması, telefon ve/veya bilgisayarlarına programı indirmesi ve nasıl kullanacağını öğrenmesi yararlı olacaktır. Sınav günü aksaklık yaşanmaması açısından kayıt ve kullanım işlemlerinin zamanında yapılması öğrencilerin açısından önemlidir. Konu ile ilgili Bilgi İşlem Daire Başkanlığının duyuru ve eğitimleri izlenebilir.  https://www.comu.edu.tr/duyuru-19966.html

Ekler

tek-ders-basvuru-formu.pdf