ÇOMÜ - Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Yüksekokulumuzda Oryantasyon Programı

Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 1. Sınıf öğrencilerine yönelik 2016–2017 Eğitim Öğretim Yılı oryantasyon programları 18 – 20.10.2016 tarihleri arasında Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Öğrencilere bölüm başkanları ve programın öğretim elemanları tarafından Üniversitemiz ve Meslek Yüksekokulumuz hakkında genel bilgiler verildi. Öğrenciler; ders geçme sistemi, kayıt yenileme, sınavlar, staj, yönetmelikler ile sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler konusunda bilgilendirildi.