Yüksekokulumuz "Cisco Introduction to Network"  Sertifika Töreni ve Öğrenci  Flash Eğitsel Yazılım Sergisi

Yüksekokulumuz Bilgisayar Teknolojileri Bölümü tarafından 10/05/2018 tarihinde uluslararası geçerliliği olan "Cisco Introduction to Network"  Sertifika töreni ve öğrenci  Flash Eğitsel Yazılım Sergisi gerçekleştirilmiştir. Program açılışında bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yelda FIRAT tarafından "Yapay Zeka İnsan / Rasyonellik Ayrımı" konulu sunum gerçekleştirilmiştir. Sonrasında Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr. Ali KARABAYIR ve Müdür Yardımcılarımız ile okulumuz öğretim elemanları tarafından öğrencilerimize sertifika takdimleri gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimizin özel öğretim ve okul öncesi öğrencilerinin öğrenimlerini destekleyici olarak geliştirilen yazılımlar ziyarete açılmıştır. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlar başarılarının devamını dileriz.