ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK 'BİLGİSAYARSIZ KODLAMA' ETKİNLİĞİ

Okulumuz Bilgisayar Teknolojileri öğrencileri tarafından Kepez Özel Eğitim Meslek Okulu'nda özel eğitim öğrencilerine yönelik
'Bilgisayarsız Kodlama' etkinliği düzenlenmiştir. Okulumuz öğrencileri; etkinlik kapsamında Tangram, Hanoi Kuleleri, Algoritma Kartları, Kurt-Kuzu-Ot Oyunu, Tospaa Algoritma Oyunlarını özel eğitim öğrencileri ile birlikte oynamışlardır. Sosyal farkındalık ve bilgi-beceri paylaşımı kapsamında düzenlenen oyun etkinlikleri ile öğrenciler hem eğlenmiş hem de kodlama temel becerisi kazanmışlardır. Ev sahipliklerinden dolayı Kepez Özel Eğitim kurumu idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür eder; öğrencilerimize etkinlik sürecindeki özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.