ÖĞRENCİLERİMİZİN TÜBİTAK PROJESİ BAŞARISI

ÖĞRENCİLERİMİZİN TÜBİTAK PROJESİ BAŞARISI

Meslek Yüksekokulumuz Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencilerinin hazırlamış olduğu 2 proje TUBİTAK Üniversite Öğrencileri Arası Proje Yarışmalarında ön elemeyi geçerek Bölge Finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Yüksekokulumuz öğrencilerinden Kaan BAYRAKTAR ve Ayşenur KARACA ile Emre MEMİŞ’in öğretim elemanımız Dr. Öğr. Üyesi Ümit DEMİR danışmanlığında hazırlamış oldukları projeler 17-19 Ağustos tarihleri arasında Bursa ilinde düzenlenecek sergide çalışmalarını sergilenecektir. Öğrencilerimizi ve danışman öğretim elemanımızı tebrik eder, bölge finallerinde başarılar dileriz.

Proje Adı

Proje Ekibi