Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Görevlileri Uluslararası Mobilya Endüstrisi Konferansına Katıldı

Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü, Mobilya Dekorasyon Programı Öğretim Elemanları Öğr.Gör. Tuncay BİLGE ve Öğr.Gör. Oktay OKCU 17-18 Eylül 2015 tarihlerinde Ankara'da düzenlenen 27. Uluslararası Mobilya Endüstrisi Konferansına (The XXVII th International Conference Research for Furniture Industry) ''Temperature of bonds between and plastic'' ve ''The effects of surface roughness on adhesion resistance'' adlı iki bildiri ile sunumlarını yaparak Üniversitemizi temsil etmişlerdir.

88-qkjv-r1.jpg

88-qkjv-r2.jpg