Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

İnşaat Bölümünden Seminer

Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü ile Turgutlu Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği’nin (TUKSAD) birlikte düzenlediği “Yapı Malzemeleri Yönetmeliğine Uygun Malzeme Seçimi ve Duvarlarda Isı Yalıtım Çözümleri” konulu seminer 25 Ekim 2016 Salı günü saat 14.00’de yüksekokulun konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü ile Turgutlu Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği’nin (TUKSAD) birlikte düzenlediği “Yapı Malzemeleri Yönetmeliğine Uygun Malzeme Seçimi ve Duvarlarda Isı Yalıtım Çözümleri” konulu seminer 25 Ekim 2016 Salı günü saat 14.00’de yüksekokulun konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Seminere akademik personelin yanı sıra öğrenciler de yoğun ilgi göstermiştir. Seminerin açılış konuşmalarını İnşaat Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ferruh ALTINSOY yapmıştır. Açılış konuşmasının ardından TUKSAD Teknik Koordinatörü Erdem FİDAN konuyla ilgili konuşmalarını yapmıştır. Seminer, katılımcılıların sorularının cevaplandığı son bölümün ardından Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ali KARABAYIR’ın yaptığı kapanış konuşmasıyla tamamlanmıştır.

Doç. Dr. Ali KARABAYIR, yaptığı konuşmasında üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilen bu seminerin öğrencilerimize çok yararlı geçtiğini, bu ve benzeri etkinliklerin yüksekokulumuzda devam edeceğini, yönetim olarak her türlü yararlı girişimin destekleneceğini belirterek seminerin düzenlenmesinde görev alan herkese, konuşmacı Sayın Erdem FİDAN’a ve öğrencilere teşekkür etti.

Ekler

foto-seminer.pdf