İnşaat Bölümü Öğrencilerimizin Başarısı

Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu “EUROPASS Uyumlu Özgeçmiş Hazırlama” yarışmasında Okulumuz İnşaat Teknolojisi Programı öğrencilerinden Melisa KAYRAK birincilik, Enes GÜNEY ise ikincilik ödülüne layık görülmüşlerdir.
Dereceye giren öğrenciler ödüllerini Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur YAVUZ ve Müdürümüz  Öğr. Gör. Dr. İsmail SATMAZ’dan aldılar. İŞKUR temsilcileri farklı fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında dereceye giren öğrencilerin bir değerlendirmeye daha tabi tutulacağını ve aralarından seçilenlerin sektörlerinde önde gelen firmalar ile gerçek bir iş görüşmesi gerçekleştireceğini belirttiler. Bizler de öğrencilerimizin başarısı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.