HÜSEYİN ÖZCAN ÇOCUK EVİNDEN OKULUMUZA ZİYARET

Çanakkale Hüseyin Özcan Çocuk Evi ’nde görevli öğretmen ve uzmanlar refakatinde meslek liselerinde öğrenim görmekte olan  öğrencilerimiz 06/11/2018 salı günü okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Okulumuz ve çocuk evi arasında planlanan işbirliği çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen bu ziyarette; öğrencilerimizin okulumuzdaki öğrenim olanaklarını, laboratuvar ve fiziki olanakları yakından inceleme şansları olmuştur. Ziyaretçilerimiz, okulumuzca gerçekleştirilen uygulama ve deney laboratuvarları hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmuşlardır. Ayrıca, çocuk evinde bulunan öğrencilerimize yönelik ileriki dönemlerde okulumuzca gerçekleştirilebilecek farklı proje ve etkinlik çalışmalarını ile ilgili fikir alışverişinde de bulunulmuştur.