Gıda İşleme Bölümü Öğrencilerinden Ezine ve Çevresine Yönelik Gıda İşletmeleri Teknik Gezisi

Bölümümüz 2. sınıf öğrencilerine yönelik 02.05.2019 tarihinde Bayramiç, Ezine ve çevresinde faaliyet gösteren 5 farklı gıda işletmeleri olan Akpınar Süt Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti., -Tatlan Paz. Gıda San. Tic. Ltd. Şti., -Altınkılıç Gıda ve Süt A.Ş., -Bayramiç Soğuk Hava Deposu ve Nizpey Gıda, Hayvancılık San. ve Tic.Ltd.Şti. firmalarına yönelik teknik gezi düzenlenmiştir. Geziye bölümümüzden Öğr.Gör. Kübra Tarhan Kuzu ve gezi sorumlusu olarak Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Yüceer eşlik etmiştir. Gezi kapsamında 26 kişilik öğrenci grubuna, gıda üretim tesislerinin fiziki yapısı, firmaların ürünleri, hammadde, depolama, paketleme, kalite kontrol ve  üretim prosesleri hakkında detaylı bilgiler verilmiştir.  Öğrencilerimize kapılarını açan firmalarının yöneticilerine göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.