ECO AGRİ PROJE TOPLANTISI YAPILDI.

*

“Ekolojik ve Kentsel Tarımda Küçük Ölçekli Çiftçiler için Yetişkin Eğitimi- (Adult Training Course for Small Farmers on Ecological and Urban Agriculture) (ECOAGRI)” isimli projenin 2.toplantısı 14-15 Mayıs 2019 tarihleri arasında Çanakkale’de gerçekleştirildi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Bulgaristan University Of Agribusiness and Rural Development Üniversitesinden Rektör Prof.Dr.Dimitar Dimitrov, Rektör Yrd. Prof.Dr. Mariana Ivanova, Assoc.Prof.Svetla Dimitrova, EcologyKM ekibi olarak Karel Van Isacker ve Maria Goranova Yunanistan’dan EUFORA adına Panayiotis Tsoris  ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ali Karabayır, Dr. Öğr. Üyesi Nazan Arifoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Öğütçü, Dr. Öğr. Üyesi Baboo Ali, Arş.Gör. Dr. Fırat Alatürk ve Öğr. Gör. Selçuk Birer katıldılar. 2 gün süren toplantı boyunca proje hakkında çeşitli görüşmelerde bulundular.