BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ ÖĞRENCİLERİMİZDEN "HER YERDE HERKES İÇİN EĞİTİM" YAZILIM SERGİSİ

Meslek Yüksekokulumuz Bilgisayar Teknolojileri öğrencileri özel eğitim öğrencilerine yönelik olarak "Her Yerde Herkes İçin Eğitim" prensibi ile hazırlamış oldukları yazılımların sergisini Kepez Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu'nda gerçekleştirdiler. Öğrencilerimizin hazırlamış oldukları yazılımlar Mesleki Eğitim Okulu öğretmen ve öğrencilerine sergilenerek onların beğenilerine sunulmuştur. Etkinlik boyunca okulumuz öğrencileri özel eğitim öğrencileri ile sosyalleşme ve farkındalık şansı da bulmuşlardır. İki okul arasında ileri dönemlerde yapılabilecek ortak çalışmalar değerlendirilerek bu çalışmaların artması dileğiyle etkinlik tamamlanmıştır. Ev sahipliklerinden dolayı başta Mesleki Özel Eğitim Okulu Müdürü Selahattin KÖÇKAR olmak üzere idareci, öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.