Beton ve Beton Bileşenleri Semineri

Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü ile Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu işbirliği ile düzenlenen “Beton ve Beton Bileşenleri” konulu seminer 18 Mayıs 2017 tarihinde saat 09.00’da yüksekokulun konferans salonunda geniş bir öğrenci katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Seminerin açılış konuşmasını Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ali KARABAYIR yaptıktan sonra sırasıyla sektör temsilcileri konuşmalarını gerçekleştirmiştir.

Seminer programı Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Danışmanı Prof. Dr. İ. Özgür YAMAN’ın konuşmasıyla başlamış ve sırasıyla Türkiye Hazır Beton Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Aslı Özbora Tarhan, Agrega Üreticileri Birliği Genel Sekreteri Çağlar TANIN, Türkiye Prefabrik Birliği Teknik Sorumlusu Alper UÇAR, Katkı Üreticileri Birliği Teknik Komite Üyesi Uğur ŞENBİL, Kireç Sanayicileri Derneği Genel Sekreteri Coşkun GÖNÜLTAŞ ve Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Teknik Asistanı Elif KIRAN’ın konuşmalarıyla devam etmiştir. Konuşmaların ardından gerçekleştirilen panel ile program tamamlanmıştır.

Seminer programı Doç. Dr. Ali KARABAYIR’ın teşekkür belgelerini sunması ile son bulmuştur.