2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Okulumuz 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Törene Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Karabayır, üniversite yöneticileri, akademik ve idari personel ile mezun öğrenciler ile aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından tören Teknik Bilimler MYO birincisi Nagihan Özkan'ın konuşması ile devam etti. Özkan, başarısında önemli payları bulunan ailesine, hocalarına ve arkadaşlarına teşekkür ederek tüm arkadaşlarına hayatta başarılar diledi.

Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Ali Karabayır ise topluma faydalı, nitelikli öğrencilere ihtiyaç duyulduğunu belirterek Teknik Bilimler MYO'dan mezun olan öğrencilerin bu alanı dolduracağını ifade etti. Karabayır, eğitimin ömür boyu öğrenmeyi gerektirdiğini de kaydetti.

Konuşmaların ardından müzik dinletisi yapıldı ve dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Tören, öğrencilere mezuniyet belgelerinin takdim edilmesi ile son buldu.

86-gmun-r1.jpg

Haberin fotoğrafları için TIKLAYINIZ