STAJ DOSYASI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Staj yapacağınız işyerinde hazırlayacağınız Staj Dosyası okulumuzun internet sayfasında (http://ctbmyo.comu.edu.tr/hizli-erisim/belgeler-ve-formlar.html)  yayınlanmıştır. Yapacağınız işlemler sırası ile aşağıda belirtilmiştir.

1. Bölümünüze ait linkten ulaşabileceğiniz staj dosyasının içeriğinin çıktısını alınız.
  2. Boş bir şekilde sırası ile şeffaf kapaklı bir dosya (mavi dosya) içine yerleştiriniz.
  3. Staj dosyanız, bir fotoğrafınız ve danışmanınızın onaylamış olduğu “Staj Yeri Kabul Formu” ve “İş Güvenliği Eğitimi Sertifikası” ile birlikte daha önceden belirlenmiş olan staj başvuru tarihi aralıklarında  “Öğrenci İşlerine” başvurunuz.
  4. Gerek “Staj Dosyasında”, gerekse “Staj Yeri Kabul Formunda” karalama, şeritle veya benzeri araçla düzeltme gibi işlemler yapılmamalı, bilgilerin tam olmasına dikkat edilmelidir. Aksi takdirde belgeler kabul edilmeyecektir.

Staj dosyasının içeriğinin nasıl olması gerektiği konusunu danışmanınız ile görüşünüz.