ÖĞRENCİ AFFI’NA GÖRE YATAY GEÇİŞ DEĞERLENDİRME RAPORU

2018–2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 7143 SAYILI KANUNLA KABUL EDİLEN ÖĞRENCİ AFFI’NA GÖRE YATAY GEÇİŞ DEĞERLENDİRME RAPORU

7143 sayılı kanunla kabul edilen Öğrenci Affından yararlanarak okulumuza “Af Yatay Geçiş” başvurusu yapan öğrencilerin başvurularını incelenmiş ve aşağıdaki kararlar alınmıştır:

1. Kırklareli Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, İnşaat Teknolojisi Bölümü, 4187007006 numaralı öğrencisi Tolga GÖKBİLEN’in Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, İnşaat Teknolojisi (Ö.Ö) Programına yatay geçiş başvurusu incelenmiştir. İlgili öğrencinin yatay geçiş yapmak istediği programın 2004 yılı taban puanı 210,424, öğrencinin 2004 yılında aldığı sayısal puanı 206,334 olduğundan af yatay geçiş başvurusu kabul edilememiştir.
  2. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Antakya Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümü, Elektrik Programı 187107044 numaralı öğrencisi İsmail Murat DOĞAN’ın Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Elektrik (İ.Ö) Programına yatay geçiş başvurusu incelenmiştir. İlgili öğrencinin başvuru evrakları içerisinde; okuduğu döneme ait ders içeriklerinin olmaması ve okuduğu döneme ait transkriptinde, başarısız olduğu, almadığı ve devamsız olduğu derslerin açıkça belirtilmemiş olmasından dolayı eksik evrak statüsünde değerlendirilip af yatay geçiş başvurusu kabul edilememiştir.