İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Sınav Sonuçları ve Yeni İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Duyurusu

16 Mart 2018 ve 23-30 Mart 2018 Tarihlerinde Yapılan "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” ne Katılan ve Yapılan Sınav Sonucunda Başarılı Olan Öğrencilerin Sertifikaları Gelmiştir.

Bu Öğrenciler Sertifikalarını Okulumuz Zemin Kat Öğrenci İşlerinden Alabilirler.

“İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi”  Sınavı Sonucunda Başarısız Olan Öğrencilerin Listesi Aşağıda Yer Almaktadır. Bu Öğrencilerin Sertifika Alabilmeleri İçin Yeniden “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi”  ne Katılmaları ve Sınavına Girmeleri Gerekmektedir.

Başarısız Olan Öğrencilerimiz ile Bu Eğitime Daha Önce Katılmamış Olup, İlk Defa Katılacak Öğrencilerimiz, İleride Belirtilecek Tarihlerde Bu Eğitime Yeniden Katılabilirler.

Bu Eğitime Başvurmak İsteyenler; Okulumuz Zemin Kat Öğrenci İşlerinden Murat ÇETİN’ e başvurularını yapabilirler.

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Sınav Sonuçları Duyurusu .pdf