2016–2017 YAZ DÖNEMİ STAJI İÇİN TARİH ARALIKLARI

03 TEMMUZ - 06 TEMMUZ

17 TEMMUZ – 25 AĞUSTOS

10 TEMMUZ - 13 TEMMUZ

Yukarıda belirtilen Staj Tarih Aralıkları dışında herhangi bir tarihte öğrenciler staj yapamaz. Staj Tarihi Aralıklarına göre belirtilen Başvuru Tarihlerinde staj dosyalarını alabilirler. (Bu işlemler İçin Danışmanlarınızla Görüşünüz)

MEZUN DURUMUNDA OLAN ÖĞRENCİLER (2.SINIF VE ÜSTÜ) STAJ DOSYALARINI EN GEÇ 25 AĞUSTOS 2017 TARİHİNDE GETİRECEKLERDİR.

MEZUN DURUMUNDA OLMAYAN ÖĞRENCİLER (1.SINIFLAR) STAJ DOSYARINI GÜZ YARIYILI DERS KAYIT DÖNEMİNDE GETİRECEKLERDİR.

ÖNEMLİ NOTLAR:

• Haftada 6 İş Günü Staj Yapacak Öğrenciler İçin, Staj Yaptıkları Yerlerin Cumartesi Günü Tam Gün Çalışıyor Olmasına Dikkat Edilmelidir.
  • Stajla İlgili Belgelerde ve Formlarda Karalama, Şeritle veya Benzeri Araç Gereçlerle Düzeltme Gibi İşlemler Yapılmamalı, Bilgilerin Tam ve Doğru Olmasına Dikkat Edilmelidir.
  • Staj Yerinin Kaşesinin ya da Mührünün Tam ve Açıklayıcı Olmasına (Staj Yerinin Adı, Unvanı, Adresi, Telefonu, Vergi Numarası, Mersis Numarası Gibi Bilgileri İçermeli) ve İmzaların Tam Olmasına Dikkat Edilmelidir.
  • Öğrenciler Stajla İlgili Soru ve Sorunları İçin Öğrenim Gördükleri Programın Staj Koordinatörleri İle Görüşmelidir.
  • Staj Esnasında “ Stajı Bırakmak, Yarıda Kesmek, Vazgeçmek v.b.” Durumlarda Danışman Hocanıza Bilgi Vermeniz Gerekmektedir.
  • Belirttiğiniz Tarihlerde Mutlaka Staja Başlanması, Tarihlerde Bir Değişiklik Olması Durumunda Danışman Hocanıza Bilgi Verilmesi Gerekmektedir.
  • E-Devlet 'ten (https://www.turkiye.gov.tr) SPAS Müstahaklık Sorgulama (Sağlık Provizyon Aktivasyon Sistemi) çıktısı alınarak staj başvurusu sırasında teslim edilecektir.